Kobus

Dexter

De regels op Erfgoed De Lindehof
 

Geachte gast van Erfgoed De Lindehof

 

Wij hebben dit jaar opnieuw ons park voor kampeerders geopend. Onze regels zijn enigszins veranderd, o.a. is het niet mogelijk te reserveren.

 

Maar net als voorheen ben u van harte welkom!

 

Wilt u zich melden bij de Receptie?

De officiële openingstijden daarvan zijn:

Open 13:00 uur – Gesloten 18:00 uur

Heeft u ons eerder of later nodig of zijn we er even niet…. Doe dan een belletje naar:

06-53 27 87 09.

 

Borg

 

Wilt u één nacht bij ons verblijven dan betaalt u bij aankomst.

 

- Wilt u 2 nachten bij ons verblijven betaalt u € 50,- borg bij aankomst. Verrekening vindt plaats bij uw vertrek.

- Wilt u 3 of meer nachten verblijven betaalt u € 100,- borg. Verrekening bij vertrek.

- Betaling van uw verblijf kan contant óf overgemaakt per bank maar dient bij ons binnen te zijn voor u vertrekt. Pinnen zijn we mee bezig.

 

Corona

 

- Respecteert u a.u.b. de 1,5 meter afstand regel, voornamelijk bij de sanitaire voorzieningen en de Receptie. Wij hebben bij de Receptie een aparte in- en uitgang.

- Wij weten dat er streng gecontroleerd wordt op de recreatieparken op de Veluwe, dus houdt u zich a.u.b. strikt aan de regels.

- Tussen 22.00 en 08.00 uur dient het rustig te zijn in en om uw kampeerverblijf.

 

Uw verblijf bij ons

 

- Erfgoed De Lindehof is een natuurcamping, u treft een gemaaid maar niet geëgaliseerde plek aan voor het plaatsen van uw kampeermiddel.  Het hele terrein valt hieronder. U zult begrijpen dat er af en toe gras gemaaid moet worden. Op zondag zullen wij uw rust respecteren en geen grasmaaien.

- Er zijn momenteel 2 eigen sanitair-units met elk een toilet en douche met warm en koud water die u vrij mag gebruiken. Deze units zijn NIET verwarmd.

- Op perceel 22 staan 5 verwarmde douches en een aparte toilet-unit tot uw beschikking. U mag alles vrij, dus zonder muntjes, gebruiken.

- Wilt u a.u.b. uw schoenen buiten laten staan? Gebruik het liefst slippers in de douchecabines.

- Er is 1 afwasgelegenheid die u vrij mag gebruiken, een tweede komt eraan….

- Grijs water uit uw camper kunt u lozen boven de daarvoor bedoelde afvalwaterstraat (zie A op de plattegrond).

- Fietsen mag u op uw plek zetten naast uw kampeermiddel.

- Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

- Uw porta potti kunt u legen in de grijze ton boven de put (zie PP op plattegrond).

- Enkele delen van het terrein zijn afgezet, wilt u dit respecteren!

- Alleen toegestaan is gebruik van een barbecue op elektrisch of gas, dus geen houtskool of briketten. Open vuur is ten strengste verboden i.v.m. brandgevaar.

 

Gasten 

 

- Als u gasten krijgt, vermeldt u zélf het aantal personen en hun dag- of nachtverblijf op de doorslag-bon die u krijgt als bewijs voor het betalen van de borg.

 

Afval

 

- Lege flessen kunt u kwijt in de glasbak in het dorp, ca. 900 meter verderop. Park afrijden, linksaf, einde weg rechtsaf. Daarna links en direct rechtsaf.

- Papier kunt u kwijt in de papiercontainer.

- Voor overig HUISHOUDAFVAL staat een container op de parkeerplaats bij de ingang waar ook de papiercontainer staat.

 

Het bos achter ons kampeerterrein:

 

- Bij het hek naar het bos vindt u een groen bakje aan een paaltje met sleutels waarmee het slot geopend kan worden. Als u wilt wandelen pakt u een sleutel en als u terugkomt doet u het hek weer op slot en de sleutel weer in het bakje.

- Neemt u uw hond mee naar het bos bedenk dan wel dat er reeën met hun kalfjes verblijven. Een hond met jachtinstinct moet te allen tijde aan de lijn!

 

Tot slot:

 

- Als u een camper heeft en een plek gereserveerd heeft en u wilt met uw camper de plek verlaten om iets te gaan doen, zorg dan dat uw plek zichtbaar bewoond wordt. Heeft u hier geen aanwijsbare spullen voor, kom dan gerust even een afzetlint halen bij de Receptie. Zo is het voor u een geruststelling dat uw plek voor u gereserveerd blijft en voor nieuwe gasten duidelijk dat ze daar niet kunnen gaan staan.

- Als uw verblijf bij ons erop zit wilt u zich dan ALTIJD even afmelden bij de receptie of direct bij de (assistent) beheerder. U doet dit door met name uw perceelnummer bij vertrek van het park te vermelden. Doordat niet altijd dezelfde personen bij de receptie aanwezig zijn is dit heel belangrijk voor ons!

 

Bezoek aan de Hoge Veluwe:

 

- De hoofdingang van de Hoge Veluwe vindt u als u het park afrijdt, linksaf gaat en aan het einde van de weg links. Afstand ca. 900 meter.

Lopend is de Hoge Veluwe te bereiken door het bos achter ons terrein.

 

Wat staan wij absoluut niet toe:

 

- Het VOEREN VAN HET WILD!! Wij krijgen grote problemen met de parkopzichters van De Hoge Veluwe als dat geconstateerd wordt. Dus géén boterhammetjes etc. over het hek gooien!

Er zijn geen wilde zwijnen op ons eigen terrein.

- Overlast veroorzaken voor uw medekampeerders

 

Algemeen

 

- Kom gerust met vragen, ideeën, opmerkingen, adviezen of voor een babbeltje naar ons toe, maar uitsluitend op het terrein of bij de Receptie, niet bij het woonhuis van de eigenaar of de beheerder.

- Bent u tevreden dan vinden wij het heel fijn als u een leuke recensie wilt plaatsen op Campercontact, dit is erg goede reclame. Bij voorbaat dank als u hieraan mee wilt werken.

- Wij hanteren alle wettelijke recreatieregels en ook de door ons als bedrijf opgestelde regels. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor de door de Rijksoverheid opgestelde hygiëneregels. Volg te allen tijde het advies van onze beheerder op.

 

In noodgevallen kunt u ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer van de beheerder:

 

06-53 27 87 09

 

Wij wensen u een mooi verblijf bij ons toe!

 

Team Erfgoed “De Lindehof”